Huoneistot

Huoneistot

Hotellihuoneiden lisäksi Hotel Epoquella on tarjolla myös upeita huoneistoja. Huoneistot sijaitsevat hotellin välittömässä läheisyydessä, noin 150 m hotellin päärakennuksesta. Sisään- sekä uloskirjautuminen tapahtuu Hotel Epoquen vastaanotossa.

One Bedroom Apartment
One Bedroom Apartment tarjoaa skandinaavista asumismukavuutta ja selkeälinjaista sisustusta tyylikkäässä huoneistossa, jossa on tilava olohuone, makuuhuone, kylpyhuone ja oma sauna. Huoneistossa on myös oma keittiö astioineen ja kahvin- ja teen valmistusvälineet sekä kaunis lasitettu parveke. Huoneiston pinta-ala on 57 m2.

Studio Apartment
Studio Apartment tarjoaa uniikin asumiskokemuksen idyllisessä huoneistossa, jonka sisustustyylissä yhdistyvät korkealaatuinen pohjoismainen muotoilu sekä ripaus Ranskan Rivieran tunnelmaa. Huonekalu- ja tekstiilimateriaalien valinnoissa on huomioitu laadukkuus ja klassinen värimaailma kauniine yksityiskohtineen. Huoneistossa on oma keittiö astioineen ja kahvin- ja teen valmistusvälineet sekä kaunis kylpyhuone. Huoneiston pinta-ala on 40 m2.